Hitne intervencije ikonica

Hitne intervencije 064/25-00-555

Centralno grejanje

Aluminijumski radijatori

Radijatori vrhunskih italijanskih proizvođača

Aluminijumski radijatori predstavljaju idealan spoj funkcionalnosti i modernog dizajna. Ova vrsta radijatora pružiće vam pun konfor uz istovremenu uštedu energije. Odlikuje ih jednostavno podešavanje sobne temperatu što rezultira postizanju idealne sobne temperature u vrlo kratkom vremenskom intervalu.

Agromatika vam pruža mogućnost izbora između dva najkvalitetnija proizvođača ove vrste radijatora – Global VOX i Calidor.

Global VOX su aluminijumski radijatori vrhunskog kvaliteta. Njihov dizajn se uklapa u bilo koju vrstu ambijenta koju odaberete, a svojom funkcionalnošću će učiniti vaš dom toplim za jako kratko vreme. Ukoliko birate Global Vox radijatore, birate najbolji kvalitet koji trenutno postoji na tržištu.
Garancija na Global Vox će vas učiniti sigurnim u periodu od 10 godina od trenutka kada je radijator proizveden.
Calidor aluminijumski radijatori su radijatori vrhunskih mehaničkih i energetskih mogućnosti. Italijanski proizvođač Fondital jedan je od najstarijih proizvođača livenih aluminijumskih radijatora u Evropi. Calidor je sinonim za eleganciju. Ukoliko se odlučite za ovog proizvođača budite sigurni da ste se odlučili za vrhunski kvalitet.

Panelni radijatori

Obezbeđujemo Vam najkvalitetnije panelne radijatore na tržištu

Panelni radijatori se proizvode od čeličnog lima koji ima sadržajniju deblinu koja doprinosi stabilnosti i izdržavanju visokog pritiska. U cilju većih kapaciteta proizvode se dve ili tri panelne ploče koje su međusobnom odstojanju kako bi omogućile formiranje kanala za strujanje vazduha. Ovaj vazduh se zagreva sistemom konvekcije.

Zbog čega smo prvi odabir najboljih kompanija?

Kvalitet

Naši najviši poslovni ciljevi podrazumevaju kvalitete kako proizvoda tako i naših usluga.

Garancije

Pored garancije na naše usluge, imate i garanciju na fukcionalnost grejnog uredjaja u trajanju od 2 godine.

Podrška

Za vas smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Mi rešavamo svaki vaš problem.

Zadovoljni klijenti

Uštedite na troškovima za grejanje odmah!