Hitne intervencije ikonica

Hitne intervencije 064/25-00-555

Etažno grejanje

Kotao na gas

Obezbeđujemo vam kotlove na gas vrhunskih nemačkih proizvođača

Kotlovi na gas se uklapaju u svaki prostor zahvaljujući kompaktnim dimenzijama. Visoki standard kvaliteta i visoka radna sigurnost zahvaljujući opsežnim ispitivanjima razvoja i serija. Visoki komfor pri trošenju tople vode zahvaljujući integrisanom pločastom izmenjivaču toplote tj. brzoj pripremi potrošne tople vode sa konstantnom temperaturom. Regulacija za upravljanje vodjenja temperaturom u prostoru sa integrisanim dijagnostičkim sistemom.
Primenom kondenzacione tehnologije moguće je ostvariti dodatnu uštedu na troškovima grejanja u odnosu na konvencionalnu tehnologiju, uz dodatno smanjenje emisije štetnih materija. Ušteda se ostvaruje iskorišćavanjem toplote vodene pare iz dimnih gasova pri čemu dolazi do pojave kondenzata i smanjenja temperature dimnih gasova.

Obzirom da mi brinemo o kvalitetu proizvoda koje nudimo našim klijentima, možete napraviti izbor između dva vrhunska nemačka proizvođača Valliant i Bosch.

Valliant gasni kotlovi su idelano rešenje za modernizaciju objekata, kao i za novogradnju. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost etažnog grejanja i pripreme tople vode. Mikroprocesorska tehnologija omogućava u potpunosti automatizovan i siguran rad. Vaillant je je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za grejanje.

Bosch gasni kotlovi su vrlo jednostavni za rukovanje. Bez obzira da li birate grejanje na gas na osnovu najmodernije kondenzacione tehnologije ili dokazane konvencionalne tehnologije, oba izbora će vam omogućiti vrlo efikasno stvaranje željene toplote doma.

Kotao na pelet

Obezbeđujemo vam kotlove na pelet proverenih proizvođača

Drveni pelet je vosokokalorično gorivo koje se dobija posebnim procesom mlevenja, sušenja i presovanja, od različitih vrsta materijala biološkog porekla - piljevine i strugotine suvog drveta, bez dodavanja vezivnih sredstava. Ujedno ovo je sirovina kojom se ova vrsta kotla snabdeva kako bi se proizvela toplota u vašem domu.

Pelet spada u obnovljive izvore energije. Nakon sagorevanja ovog goriva, nastaje samo 0,8% do 1 % pepela. U procesu sagorevanja uticaj ugljen dioksida je minimalan.

Prednosti kotlova na pelet:

Kotao na struju

Obezbeđujemo vam kotlove na struju vrhunskih nemačkih proizvođača

Električni kotlovi za centralno grejanje pružaju savremen način grejanja stanova i porodičnih kuća. Rad ovih uređaja je u potpunosti automatizovan i gotovo nečujan. Uređaji su opremljeni radnim i sigurnosnim elementima. Sekvencijalnim aktiviranjem grejnih spirala sprečavaju se neželjeni impulsi u električnoj mreži prilikom uključivanja/isključivanja uređaja.
Budući da se radi o električnoj energiji kao energentu, rad ovih uređaja je u potpunosti ekološki. Za njihov rad nije potreban dimnjak i moguće ih je montirati i u najmanje prostore jer ne koriste vazduh za sagorevanje. Odlikuje ih automatika koja reaguje na sve eventualne nepravilnosti u radu kao što su visoka temperatura ili previsok ili prenizak pritisak.

Prednosti kotlova na struju:

Zbog čega smo prvi odabir najboljih kompanija?

Kvalitet

Naši najviši poslovni ciljevi podrazumevaju kvalitete kako proizvoda tako i naših usluga.

Garancije

Pored garancije na naše usluge, imate i garanciju na fukcionalnost grejnog uredjaja u trajanju od 2 godine.

Podrška

Za vas smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Mi rešavamo svaki vaš problem.

Zadovoljni klijenti

Uštedite na troškovima za grejanje odmah!