Hitne intervencije ikonica

Hitne intervencije 064/25-00-555

Toplotne pumpe

Toplotna pumpa vazduh - voda

Toplotna pumpa je uređaj pomoću koga se toplotna energija iz jedne sredine prenosi u drugu. Za taj prenos toplotne energije troši se određena energija koja je nekoliko puta manja od prenete. Toplotna pumpa je uređaj koji može toplotnu energiju da trasportuje iz spoljašnje okoline u zgradu ili iz zgrade u spoljašnju okolinu, tako da se u zimskom periodu koristi za grejanje, a u letnjem periodu za hlađenje prostora. Inovativne toplotne pumpe sadrže inverter tehnologiju koja omogućava značajnu uštedu elektične energije. Toplotna pumpa se koristi u kombinaciji sa podnim grejanjem, radijatorskim grejanjem, ili sa ventilokonvektorima - posebnim uređajima pomoću kojih se po potrebi objekat i greje i hladi.

Panasonic toplotne pumpe predstavljaju inovativno rešenje namenjeno da vaš dom učini znatno toplijim u uslovima ekstremno niskih temperatura. Jedinstveno rešenje koje vam nudi Panasonic možete pronaći u okviru firme Agromatika. Ova toplotna pumpa stvara idealnu sobnu temperaturu na jednostavan i jeftin način.

Daikin toplotne pumpe su napredan sistem grejanja vašeg prostora. Izvlačenjem toplote iz spoljašnjeg vazduha grejanje vašeg doma postaje energetski efikasan proces. Nakon 90 godina postojanja znajte da kad birate Daikin – birate kvalitet!

Mitsubishi Electric je japanski proizvođač toplotnih pumpi. Ova toplotna pumpa svodi vaše troškove grajanja na minimum dok vam istovremeno obezbeđuje pun konfor. Odličan izbor za novoizgradnje, „zelene zgrade“ kao i za one koji žele da smanje troškove za proizvodnju toplotne energije.

LG kompanija proizvodi jednu od najkvalitenijih ekoloških toplotnih pumpi koju od sad možete pronaći u okviru firme Agromatika. Ekološka toplotna pumpa vazduh-voda koristi dva obnovljiva izvora energije: vazduh i sunce. LG toplotna pumpa je energetski efikasno rešenje koje vodi računa o životnoj sredini i smanjuje troškove grejanja.

Prednosti:

Zbog čega smo prvi odabir najboljih kompanija?

Kvalitet

Naši najviši poslovni ciljevi podrazumevaju kvalitete kako proizvoda tako i naših usluga.

Garancije

Pored garancije na naše usluge, imate i garanciju na fukcionalnost grejnog uredjaja u trajanju od 2 godine.

Podrška

Za vas smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Mi rešavamo svaki vaš problem.

Zadovoljni klijenti

Uštedite na troškovima za grejanje odmah!